Belize er et fremragende sted for boliginvestering, uden nogen kapitalgevinster skat at betale på enhver form for indtægter du gør, og også ejendom omkostninger stigende år for år. Hvis du har en interesse i at købe en tract eller en bolig eller erhvervsejendom i dette smukke land, er der nogle hoops du vil kræve at hoppe via, sammen med nogle regler og omkostninger, som du skal forstå. Men generelt er proceduren beroligende let.

Lige her er de vigtigste aspekter af at få ejendom i Belize, som du vil ønske at tænke over.

Hvad er prisen på ejendom i Belize?

Priserne på bolig- eller erhvervsejendomme er forskellige i Belize. Du vil opdage, at moderne lejlighed eller ejerlejlighed fremskridt kan sætte dig tilbage det samme som noget tilsvarende i USA, mens opkøb af grunde kan give et røverkøb. Ejendom på strandpromenaden og i områder, der er fremtrædende med turister, vil normalt producere den mest effektive investering samt er tilbøjelige til at lease hurtigt, hvis du træffer en beslutning om at udføre.

Præcis hvordan kan jeg finde en bolig i Belize?

Når du leder efter ejendom, er det meget nemt at blive scooped i nydelsen af et potentielt helt nyt hus eller investering. Men sørg for at inspicere legitimationsoplysningerne for din ejendomsrepræsentant. De er højst sandsynligt officielle, men det er bedre at være sikker end at være ked af det, fordi der – som overalt – er svindlere på vej.

De bedste måder at søge efter din drømmebolig på er:

Kontakt respektable ejendomsmæglere om boligejendomme, de i øjeblikket har let tilgængelige.

Brug online websteder for boligejendomme eller erhvervsejendomme.

Spørg rundt omkring – mund til mund- og mundtlig tale kan være en vidunderlig metode til at finde ud af om ejendomme, der kommer på markedet.

Selv om du ikke behøver at være i Belize for at lukke på en ejendom, foreslås det, at du ser den mindst én gang før du foretager købet.

Hvad er de lovlige overvejelser ved køb af ejendom i Belize?

Der er masser af fantastisk information vedrørende erhvervelse af bolig- eller erhvervsejendomme i Belize, og det er nogle af grundene til, at boligejendomme i Belize er så fremtrædende blandt ex-pats.

For eksempel:

Som indvandrer har du de samme borgerrettigheder til at besidde bolig som en indfødt belizeaner.

Køb af bolig kræver ikke nogen form for komplekse yderligere handlinger – det er lige så meget let som at få ejendom i USA.

Papirarbejdet vil alt forblive på engelsk, da det er Belizes hovedsprog.

Grundskylden er kun 1-1,5% af boligen eller erhvervsejendommens værdi, et røverkøb i modsætning til mange andre nationer.

Ikke desto mindre bør du sikre dig, før du afslutter købet af enhver form for boligejendom, at du:

– Budget for den statslige afgiftspligt på 5-8 % af boligejendommens eller erhvervsejendommens værdi.

– Kontroller, at den person, der tilbyder bolig- eller erhvervsejendommen, er den lovlige ejer – ellers kan det udløse store problemer senere hen.

– Kontroller lovene om udvikling af enhver form for jord, du planlægger at købe, da Belize har ekstremt strenge økologiske regler.

– Betal for en ejendomsrettighedskontrol for at sikre dig, at der ikke er nogen form for juridiske uoverensstemmelser forbundet med ejendommen. Dette bør ikke koste mere end 250 USD$.

– Hvis du køber en ejerlejlighed, vil den gennemgå strata titling koncepter. Dette giver hvert system en fri ejendomsrettighed, som købes sammen med ejerlejligheden.

– Selv om det vil koste ekstra dollars, skal du gøre brug af en certificeret advokat og også ejendomsmægler repræsentant til at behandle din aftale, da de vil være i stand til at kontrollere alle papirarbejdet er legitimt vandtæt.

Hvor lang tid tager det at købe hjem i Belize?

Når du har fundet din ejendom samt har faktisk rådgivet en advokat samt ejendomsmægler, bør den erhvervende proces ikke tage så længe. Typisk er 30 til 90 dage en god ball park prisoverslag.